Bijeenkomst suikerloze vasters

maart 2, 2012 § 2 reacties

Ik heb gisterenavond een Doodle verstuurd naar alle suikerloze vasters zodat we een datum kunnen vastprikken voor onze bijeenkomst. Nu ja, het zijn er ondertussen zo veel dat ik misschien wel iemand vergeten ben. Sorry daarvoor.

Heb je de Doodle niet ontvangen en ga je ook suikerloos door het leven momenteel? Stuur ons dan een mailtje. Dan sturen we je de link naar de Doodle door.

Het ziet er wel naar uit dat we elkaar zullen zien op paaszaterdag 7 april om 12 u ’s middags. Dat is het enige moment dat tot nu toe past voor alle mensen die de Doodle invulden. Het wordt dus niet het geplande halfvastenfeest, maar wel bijzonder leuk dat we onze laatste vastendag samen kunnen doorbrengen.

Het plan is samen iets suikerloos te gaan eten in het Gentse stadscentrum en daarna naar het natuurreservaat De Bourgoyen te gaan voor een kleine wandeling. Daarna gaan we een iets drinken in het bezoekerscentrum van dat prachtige natuurreservaat. De Bourgoyen bevinden zich op fiets- en busafstand van het stadscentrum en zijn dus bereikbaar zowel voor de Gentse deelnemers die met de fiets kunnen komen als voor wie van buiten Gent komt met het openbaar vervoer.

Advertenties

§ 2 Reacties op Bijeenkomst suikerloze vasters

  • Peter Hulpiau schreef:

    Mag ik dan op onze laatste dag toch al terug een alcoholische drank tot mij nemen in het bezoekerscentrum? Indien ja, dan denk ik dat ik de wandeling sneller dan ooit zal maken 😉

    Peter

  • Lies schreef:

    Vrijheid in het bepalen van de spelregels staat centraal in onze vasten. Sommige mensen laten geen alcohol. Dus als het voor jou ok is om 46 dagen alcolhol te laten en 47 dagen suiker, dan is dat prima. Vrijheid blijheid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Wat is dit?

Je leest nu Bijeenkomst suikerloze vasters voor Suikerloos.

Meta

%d bloggers liken dit: