Hoe pak jij het aan?

Doe mee met het suikerloze dieet en duid aan wat jouw voornemens zijn:

§ 6 Reacties op Hoe pak jij het aan?

  • zoethoudertje schreef:

    Tof idee, deze website. Ik ben me mijn mentaal aan het voorbereiden op ons suikerloos avontuur. Mijn boterhammeke met confituur zal ik toch missen. Maar ik vind er wel iets op. Een boterham met banaan bijvoorbeeld. Heeft er iemand nog interessante tips of alternatieven?

    • Lilly schreef:

      Hallo Zoethoudertje,
      Ik eet al een acht maanden suikervrij. Als ontbijt wissel ik meestal af tussen een zelf samengestelde musli met vers fruit en suikervrije soja yoghourt, havermoutpap met havermelk (is iets zoeter dan gewone melk of rijstmelk), gewoon een stuk fruit (bij weinig tijd) of een boterham met suikervrije confituur (deze is te verkrijgen in de natuurvoedingswinkel (bijvoorbeeld de aalbessenconfituur van de bioshop: enkel met aalbessen, citroensap, appelsap en citroenpectine). De confituur wordt wel snel slecht (wegens gebrek aan bewaarmiddelen en suiker = bewaarmiddel). Deze confituur is natuurlijk in het niets te vergelijken met de traditionele confituur maar als je enkele weken geen suiker gegeten hebt dan verandert je smaakpallet en is deze confituur zelfs lekkerder dan de gesuikerde. Misschien een opsteker voor de andere suikervasters: eenmaal je het suikervrij eten echt gewoon bent (bij mij na een drietal maanden) dan verdraag je de gesuikerde voeding gewoon niet meer, het plakt in je mond en het smaakt naar niets. Ik heb toen eens gezondigd en had er helemaal geen plezier aan, het smaakte mij totaal niet. Sindsdien heb ik nog veel minder moeite om suikervrij te eten!

    • De volgende tip heb ik voor jou. Het heeft vele mensen geholpen Let op:
      Ook voor de volgende aandoeningen
      ADHD
      Allergieen
      Astma
      Artritis
      Caries
      Concentratie problemen
      Darmklachten
      Diabetes
      Eczeem
      Oververmoeidheid
      Reuma
      Slapeloosheid
      Verminderde weerstand

  • Eva schreef:

    Ik pak het als volgt aan en doe mee met de cursus 40 dagen zonder suiker, zie ook http://www.40dagenzondersuiker.nl

  • suikervrij dieet schreef:

    Wat ik vaak doe om suikervrij te eten is gewoon enkel als tussendoortje fruit te eten! Interessant artikel overigens 🙂

  • Ida Flament schreef:

    Ik ben vandaag gestart met suikervrij eten. Dus de eerste dag zit er nog niet op, maar het zwaarste moet nog komen. De avond…

Plaats een reactie